Pravila i uvjeti poslovanja

Članak 1.

Narudžbom neke od naših usluga korisnik izjavljuje da je pročitao, shvatio i da prihvaća ove uvjete korištenja.

PONDI zadržava pravo da onemogući ili ukine pristup korisnicima bilo kojoj usluzi u slučaju procjene da se usluga ne koristi na prikladan način.

PONDI zadržava pravo da odbije uslugu i/ili pristup usluzi bilo kome, na osnovu vlastitih procjena.

PONDI se obvezuje omogućiti korištenje zakupljenih usluga na najbolji mogući način. To uključuje: nadgledanje rada servera i druge tehničke opreme, širenje kapaciteta prema broju korisnika, podrška korisnicima, otklanjanje eventualnih grešaka i problema u radu sustava.

PONDI zadržava pravo da odbije uslugu i/ili pristup usluzi bilo kome, na osnovu vlastitih procjena.

Članak 2.

Korisnik koristi usluge i servise na vlastitu odgovornost. PONDI ne daje nikakve garancije i nije odgovoran za eventualne štete i/ili izgubljenu dobit koje korisnik može pretrpjeti korištenjem PONDI-jevih usluga. PONDI nije odgovoran za korisnikove podatke koji se nalaze na serverima, te sam korisnik snosi isključivu odgovornost ako nema lokalne kopije datoteka.

Svako prekomjerno iskorištavanje resursa i nanošenje štete serverima ili drugim korisnicima strogo je zabranjeno i dovodi do privremene suspenzije ili trajnog gašenja usluge bez mogućnosti povrata novca.

Korisnik se obvezuje da će prostor koji ima na raspolaganju koristiti na način koji ne ugrožava raspoložive resurse, odnosno druge korisnike i sustav u cijelosti.

Grubo kršenje pravila ima za posljedicu ukidanje usluge bez najave.

PONDI nije odgovoran za eventualne štete i/ili izgubljenu dobit koji mogu nastati korisnikovim nepridržavanjem ovih pravila. Korisnik se obvezuje PONDI-ju nadoknaditi svaki eventualni trošak prema trećim stranama proizašao iz neprimjerenog korištenja usluga.

Članak 3.

Korisnici mogu otkazati usluge u bilo kojem trenutku. Naknade koje su plaćene, tvrtka PONDI nema obvezu vratiti, osim ukoliko je drugačije naznačeno.

U slučaju da korisnik usluge želi promijeniti paket na veći, isto je moguće, te plaća razliku cijene do cijene većeg paketa za preostali period korištenja usluge. Slijedeće godine plaća punu cijenu većeg paketa. Korisnici koji su kupili paket po akcijskoj cijeni ne mogu po promjeni paketa dobiti isti popust kao i pri kupovini paketa, nego plaćaju razliku do cijene bez popusta za odabrani veći paket.

Članak 4.

Sadržaji i aktivnosti koje nisu dozvoljene:

  • Nelegalni materijali - djela zaštićena autorskim pravima, komercijalne audio, video, ili glazbene datoteke, i svaki drugi materijal koji je u suprotnosti s zakonskom regulativom.
  • Materijal za odraslu publiku - uključuje svaku pornografiju, erotske fotografije, ili drugi neprimjeren sadržaj. Definicija što je to materijal za odraslu publiku je ostavljen na slobodnu procjenu PONDI-ja.
  • Warez - Piratski softver, emulatori, phreaking, hacking, razbijanje passworda. Uključuje i stranice koje objavljuju linkove na spomenute materijale i/ili upute kako se isti koriste.
  • Spam - slanje neželjenih e-mailova na veći broj adresa.
  • Phishing - krađa novaca, osobnih informacija ili identiteta predstavljajući se kao druga osoba ili subjekt.
  • Crypto mining - korištenje resursa servera ili korisnika za rudarenje kripto valuta

Narudžbom korisnik izjavljuje da je pročitao, shvatio i prihvatio ove uvjete korištenja.

?>