Izrada web stranica

Želite internet stranicu koja će biti savršeno prilagođena vašem poslovanju? Onda ste na pravom mjestu!

Sve naše internet stranice su rađene "po mjeri" tako da možete biti sigurni da ćete dobiti rješenje koje će ispuniti sve Vaše želje i potrebe, bez obzira radi li se o "one-page" stranici s osnovnim kontakt podacima ili cjelokupnom web shop rješenju. Pristup svakom projektu je individualan i fleksibilan u dodavanju funkcionalnosti i značajki koje su Vam bitne.

Dopadljiv dizajn, brzina učitavanja, optimiziranost za pretraživače i jednostavna izmjena sadržaja samo su neki od detalja o kojima vodimo računa pri izradi internet stranica. Sve stranice izrađujemo sa administracijskim sustavom za uređivanje sadržaja preko kojeg možete samostalno vršiti izmjene postojećeg i li dodavanje novog sadržaja na vašoj internet stranici.

Uz domenu, web stranica je jedna od prvih stvari koje treba kvalitetno osmisliti prilikom pokretanja poslovanja ili prezentacije nove usluge te služi kao početna točka svih ostalih marketinških aktivnosti. Zato ne čekajte, kontaktirajte nas za besplatnu procjenu i informativnu ponudu.

Cijena izrade web stranice kreće već od 500,00 EUR, ovisno o kompleksnosti projekta.

Ukoliko uz izradu internet stranice želite zakupiti i domenu ili hosting pogledaje naš START paket.

Želite informativnu ponudu?

Što je uključeno u izradu?

Responzivni web dizajn

Sve naše stranice koriste responzivni dizajn, tj. prilagođene su prikazu na svim uređajima (stolna računala, laptopi, tableti, pametni telefoni).

CMS sustav za održavanje sadržaja

Preko web sučelja možete jednostavno dodavati i mijenjati sadržaj na svojoj internet stranici (tekstove, slike dokumente...).

SEO optimizacija

Web stranice koje kreiramo i sadržaji koje pripremamo optimizirane su za tražilice, što je bitno kod rangiranja stranice na internet pretraživačima.

Podrška i održavanje

Kao dodatnu opciju možemo dogovoriti i uslugu tehničkog održavanja ili ažuriranja sadržaja Vaše web stranice.

Proces izrade web stranice

Kvalitetna web stranica je više od samog dizajna, ono što je ispod površine je jednako važno kao i vizualni dojam. Zato pri procesu izrade web stranice pridodajemo posebnu pažnju samoj strukturi web stranice, preglednosti i jednostavnosti koda te optimizaciji svih elemenata web stranice za pretraživače.

Naše klijente maksimalno uključujemo u sam proces izrade te u svakoj fazi projekta mogu pregledati ponuđeno rješenje te dati svoje viđenje napravljenog i predložiti dodatne izmjene.

1. Prikupljanje informacija

Prvi korak je prikupljanje potrebnih informacija od klijenta. U ovom koraku vrijedi ona „više je bolje” jer cijela strategija izrade web stranice ovisi i o željama klijenta i o dostupnim materijalima. Osim prikupljanja materijala u obliku tekstova, slika i dokumenata dogovaraju se ciljevi i rokovi projekt a i definira ciljana skupina te vizualni identitet, struktura i raspored podstranica koji treba omogućiti posjetiteljima što bolje i jednostavnije iskustvo.

2. Kodiranje stranice i unos materijala

U ovom koraku stranica dobija svoj oblik, po dogovorenoj strukturi kreira se dizajn, odabiru fontovi i paleta boja, programira se te unosi sva vizualni sadržaj (tekstovi, slike, videa, dokumenti itd.) Obavlja se i SEO optimizacija svih elemenata.

3. Testiranje web stranice

Ovaj korak podrazumjeva pregled svih unesenih materijala, provjeru administracijskog sustava za uređivanje sadržaja i testiranje responzivnog dizajna na raznim uređajima. Nakon otklanjanja eventualnih nedostataka i pregleda od strane klijenta web stranica je spremna za objavu.

4. Objava web stranice

Nakon odobrenja od strane klijenta stranica postaje dostupna posjetiteljima, adresa web stranice se prijavljuje internet pretraživačima te postavljaju poveznice na društvene mreže i alate za praćenje statistike.