Pondi Web Hosting
 
 
WEB PRESENCE PROVIDER

 

Domene
Da bi mogli prezentirati tvrtku, obrt ili neku drugu djelatnost na Internetu potrebno je kao prvo imati vlasništvo nad nekom od domena. Komercijalne domene com/net/org/info/biz/us možete po vrlo povoljnim cijenama kupiti u Croreg.com servisu. Ukoliko ste pravna osoba, obrt, udruga ili stranka onda po pravilniku CarNeta imate pravo i na HR domenu. Registracija HR domene zahtjeva ponešto papirologije, a mi besplatno posredujemo u dobivanje iste. Detalje o HR domenama možete naći u sekciji često postavljanih pitanja (FAQ) ili na stranicama CarNet-a ili nas možete kontaktirati sa konkretnim pitanjima.

Hosting
Nakon odluke o imenu domene morate odlučiti koji želite Web hosting paket. Web hosting paketi mogu biti na Linux ili Windows 2003 serverima. Svi naši serveri su optimalno opterećeni te mi uredno dodajemo nove> WEB servere na našu farmu. Web hosting pakete možete naručiti na našoj stranici za narudžbu Web hosting-a.

Izrada web stranica - WEB DESIGN
Ukoliko nama prepustite izrada Web stranica automatski dobijete i besplatan hosting. Sve WEB stranice koje radimo su unikatne tako da Vam to osigurava originalnost. Pri izradi web stranica izuzetno pazimo na jednostavnost i preglednost web stranica kao i na optimizaciju koda u svrhu što boljeg indexiranja na pretraživačima.

Internet marketing
Nakon što ste odradili prethodna tri koraka vrijeme je da svijet upoznate sa svojim proizvodima i uslugama. To najčešće nije jednostavno iz tog razloga što se nove WEB stranice najčešće teško pojavljuju na stranicama pretraživaća. Za opća pitanja o toj problematici pogledajte često postavljana pitanja ili kontaktirajte našu marketing službu.


 
 
Copyright © 1998-2024 PONDI Web Hosting. Sva prava zaštićena.
Opći uvjeti poslovanja | Zaštita osobnih podataka