Pondi Web Hosting
 
 
Web Design

Predstavljanje tvrtke na Internetu danas je nužna karika u poslovnom svijetu. Web stranica je ogledalo tvrtke te njezinom izgledu i sadržaju treba profesionalno pristupiti. Od idejnog rješenja, izrade te stavljanja iste na jedan od Pondi Servera brine se tim naših stručnjaka. Suradnja između klijenta i tima koji će raditi njegove stranice nužna je da bi svi kriteriji bili zadovoljeni. Naime, klijent je dužan dostaviti sve materijale u formatu pogodnom za obradu na računalu, od logotipa tvrtke, fotografija, teksta, odnosno svega onoga što želi da mu bude na njegovoj Web stranici.

WEB DESIGN PAKET obuhvaća izradu Internet stranica + Hosting paket Web 300 u trajanju od godinu dana, po cijeni od 6500 kn (cijena bez PDV-a).
Dakle, cijena osnovnog paketa je 6500 kn, te uključuje osmišljavanje kompletnog designa site-a, izradu 10 stranica, jednogodišnji hosting i zakup jedne od domena .com, .net, .org, .info, .biz .ili .hr. U slučaju da klijentovi zahtjevi budu izvan sadržaja osnovnog paketa cijena podliježe promjenama.

Paketom je obuhvaćena i alias domena , odnosno, isti site će se odazivati na adrese po Vašoj želji, npr. naziv.hr i naziv.com , što olakšava administraciju site-a. Ovim paketom raspolažete sa 50 e-mail adresa. Sve se adrese nalaze u Vašoj domeni i to u obliku proizvoljno@naziv.hr , odnosno proizvoljno@naziv.com.
Posebna pogodnost koju nudi Pondi je pristup Internet stranici sa i bez slova www. upisanih ispred naziva domene.

Za sve detaljnije informacije kontaktirajte službu marketinga na broj telefona:

021/ 494-000

ili putem kontakt forme na našim stranicama.

 
 
Copyright © 1998-2023 PONDI Web Hosting. Sva prava zaštićena. Fiksan tečaj konverzije 1 EUR = 7.5345 HRK.
Opći uvjeti poslovanja | Zaštita osobnih podataka