Pondi Web Hosting
 
 

Print :: Pretraga
» Kako spriječiti dolazak e-mailova koji u naslovu sadrže ***spam***
Da biste spriječili zagušenje inboxa spamovima možete podesiti, lokalno, na Vašem računalu unutar Microsoft Outlooka(Outlook Expresa i dr.) opcije koje će sve e-malove koje u naslovu sadrže riječ spam ili ***spam*** brisati ili ih spremati u Junk folder.
Isto tako tu opciju možete uključiti i na webmail serveru.

U Microsoft Outlooku se opcija podešava na način da kliknete na Tools/rules and alerts/new rule/move messages from someone to a folder/with specific words in subjesct/odredite na koje riječi Outlook treba reagirati(spam,***spam***), možete birati želite li izbrisati neželjene e-mailove ili ih samo premjestiti u Junk folder.

Na webmail serveru se ova opcija podešava malo drugačije. Za pristupit webmail serveru je potrebno upisati http://webmail/VASADOMENA. Unutar webmaila kliknite na Options, zatim na Filtering te na Enable Filtering(ukoliko opcija nije od ranije podešena na enable), potom na add. Unutar prozora MailEnable - Options označite "Message Subject Contains:" i upišite spam,***spam***, i odaberite želite li e-mailove s tim riječima u naslovu izbrisati ili spremiti u Junk folder.

Pogledajte video vodić sa detaljnijim uputama ovdje.

FAQ Manager » Email (konfiguracija i korištenje) » Kako spriječiti dolazak e-mailova koji u naslovu sadrže ***spam***

Broj naredbi izvršenih za 0.002 s= 3
GZIP Kompresija: Enabled
© Stephen Ball of Aquonics Scripting
 
 
Copyright © 1998-2022 PONDI Web Hosting. Sva prava zaštićena.
Opći uvjeti poslovanja | Zaštita osobnih podataka