Pondi Web Hosting
 
 

Print :: Pretraga
» Šta se dešava ako ne produžim domenu na vrijeme?
Nakon što domena (.com, .net, .org, .biz i .info) istekne, postoji period od 30 dana u kojem možete domenu produžiti bez dodatnih intervencija.

Kad prođe taj period domena se prebacuje u status "Redemption Period". Redemption Period je period od 30 dana nakon što je domena istekla prije 30 dana i koja nije produžena na novi rok. Domene se nakon isteka automatski ne brišu, nego se prebace u taj status, kako bi "vlasnici domene" mogli iste produžiti, ali uz znatno veću cijenu. Cijena za produžetak domene u redemption periodu iznosi 1.353,00 Kn (1.100kn + PDV). Kontaktirajte nas ukoliko se Vaša domena nalazi u Redemption Periodu i želite je produžiti.

Nakon što istekne za određene domene 30 dana redemption perioda, postoji period od 5 dana koji se zove "Pending Delete Phase". U tom periodu nitko ne smije produžiti ili nanovo registrirati domenu, jer ista nije još oslobođena.

Kad prođe Pending Delete period, domena se oslobađa, te se nanovo može registrirati. Molimo Vas, primite na znanje, oslobođena domena može biti kupljena od bilo koga tko prvi pošalje zahtjev za registracijom, te ujedno ta osoba ne mora biti ista koja je prethodno kupila tu domenu.

NAPOMENA: Sve vrste domena ne podliježu ovoj proceduri, te neke nemaju dodatni period za produživanje nakon što isteknu. Stoga ne bi bilo loše da produžite domenu prije isteka, kako bi izbjegli dodatne probleme.

FAQ Manager » Domene » Šta se dešava ako ne produžim domenu na vrijeme?

Broj naredbi izvršenih za 0.002 s= 3
GZIP Kompresija: Enabled
© Stephen Ball of Aquonics Scripting
 
 
Copyright © 1998-2021 PONDI Web Hosting. Sva prava zaštićena.
Opći uvjeti poslovanja | Zaštita osobnih podataka