Pondi Web Hosting
 
 
Promjena korisnika za .HR domene

Na ovoj stranici možete zatražiti promjenu korisnika naplatnih HR domena (.hr, .com.hr). Promjenu korisnika moguće je izvršiti samo na domenama koje se vode pod našim registrom.

Za uspješnu promjenu korisnika, domena mora biti aktivna, morate ispravno popuniti podatke u obrascu na ovoj stranici i nakon pokretanja procesa promjene, morate Vi i trenutni korisnik potvrditi promjenu, klikom na link koji ćete dobiti u mailu. Link za potvrdu promjene korisnika u mailu bit će aktivan 5 dana.

Prilikom promjene korisnika CARNet aplikacija će povući osobne podatke korisnika i adresu po OIB-u, te se ti podaci mogu razlikovati od upisanih u narudžbi, ukoliko isti nisu indentični podacima u tim bazama.

Prije nego započnete s narudžbom, provjerite upisane podatke za Vašu domenu na stranici CARNet-a, jer će mail poruka s linkom za potvrdu promjene biti poslana na email adresu upisanom pod korisnikom domene. Ukoliko email adresa nije aktivna ili je pogrešna, isto može stvoriti problem kod promjene korisnika.

Pri promjeni korisnika domene naplaćuje se iznos od 100KN+PDV.

Za nastavak narudžbe upišite naziv domene, te odaberite nastavak domene:

 
www.   
 
 
 
Copyright © 1998-2022 PONDI Web Hosting. Sva prava zaštićena.
Opći uvjeti poslovanja | Zaštita osobnih podataka